Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.200.168.16.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
101 berichten.
Wim Kerstens heeft geschreven op 05/03/2021 om 21:45
Mijn BKing binnengebracht bij Mike na aankoop via internet. De moto draaide heel rauw en moest dringend goed afgesteld worden. Merci Mike voor de goede service, heel tevreden nu, rijd helemaal anders nu. Ik was en ben volledig overtuigd...het verschil zit idd in de service
Van Tendeloo Luc heeft geschreven op 20/12/2020 om 11:41
Mijne moto binnengebracht bij Mike voor groot onderhoud 25000km, ik dacht dat hij nog prima inorde was tot ik hem ging terug halen wat een verschil precies ne nieuwe een plezier om mee rond te touren . Bedankt Mike.
Willy heeft geschreven op 13/12/2020 om 18:56
Beste Mike, Deze zomer begonnen op een VStrom 250 maar al gauw zocht ik iets met meer punch. Het model van de VStrom XT bleef me aanspreken en besloot ik een kijkje te nemen in uw showroom voor een 650. Ik was aangenaam van de hele vriendelijke en duidelijke uitleg van een vakman die zijn stiel overduidelijk onder de knie heeft. Paar momenten later werden de aankooppapieren in orde gebracht en een beetje later werd alles correct afgehandeld. Bij het ontvangen van de moto een duidelijke uitleg gekregen met nog enkele handige tips aangezien ik nog niet zo’n ervaren piloot ben. Mike neemt echt zijn tijd voor een goede service te verlenen aan z’n klanten. Zeker een aanrader! PS: motor rijdt fantastisch, tot de volgende onderhoudsbeurt!
Roland Van Cauter heeft geschreven op 05/11/2020 om 23:35
Beste Mike, Verleden week vrijdag bij u geweest voor een DL1000 . U hebt uw werk laten vallen om mij te begeleiden en elk op een aparte motor samen een rit te maken van 26 km . Daarbij nog advies gekregen over verbeterpunten in mijn rijstijl. Telkens ik dit verhaal vertel aan mijn vrienden motorrijders merk ik reacties van woow , is dit echt gebeurd ? Ik voel me schuldig omdat een en ander cosmetisch aan die DL1000 toch niet correleerde met mijn verwachtingen. Maar u hebt wel als tegenprestatie een testrit te goed met mijn perfekt gerestaureerde 1975 suzuki RE5M van 26 km.
David Janssens heeft geschreven op 26/10/2020 om 12:28
Na een zoektocht om iemand te vinden om mijn oude verwaarloosde gsxf onder handen te nemen, ben ik bij Mike terechtgekomen. Voor Mike was het geen probleem om meer te doen als een standaardonderhoud en dat op een moto die zelfs origineel niet bij hem was gekocht. Door bij Mike over de vloer te komen, heb ik mij ook laten warm maken om een nieuwe moto aan te kopen :-), een V-Strom 650 voor het (dagelijkse) woon-werkverkeer. De keuze was niet evident want aanvankelijk sprak de SV650 café racer mij veel meer aan maar na enkele gesprekken met Mike was ik ervan overtuigd dat de V-Strom de betere keuze was, vooral om de uitbreidbaarheid met grote koffers. Daar ik regelmatig werfbezoeken doe voor het werk en toch redelijk wat spullen moet kunnen meenemen is dit toch wel zeer handig. Ondertussen is de V-Strom voor zijn eerste onderhoud binnen en heb ik bij het binnen brengen mijn oude gsxf terug horen draaien. In tegenstelling tot een tijdje terug loopt hij nu zo zuiver als een naaimachine! Dat was een aangename verrassing en een zeer prettig gevoel ;-). Zeer content van mijn nieuwe V-Strom, en zeer hoopvol dat de oude gsxf binnenkort terug kan toeren. Merci hiervoor Mike !