Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.210.77.73.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
109 berichten.
Irmien schreef op 25/06/2023 om 21:02
Werkelijk zeer eerlijke service. Had ik pech met de aankoop van een 2ehands Bandit 600. Mike en z'n team uiterste best gedaan om deze binnen budget in orde te krijgen. Content dat ik op kwaliteitservice en eerlijkheid kan rekenen!
Kris Goossens schreef op 14/06/2023 om 10:24
Voorband lek gereden met mijn GSXS1000GT, belleke naar Mike. Mocht direct komen, hersteld in een mum van tijd tussen zijn drukke agenda in. Zoals steeds een fantastische service! Merci Mike!
Erwin De Luyck schreef op 13/04/2023 om 08:16
Gisteren geen weer om een hond door te jagen , laat staan een ouwe motard die van meer dan 40 km. ver moet komen ... En toch geen spijt dat ik die barre tocht heb ondernomen . De Mike is er alweer in geslaagd met een minimum aan kosten één van de weinige minpuntjes van mijn ( zonder meer fantastische ! ) 1000 GT te verhelpen . Het verschil zit 'm in de service , ja , en in de details ! Als ik al ergens spijt van zou hebben , is 't wel van het feit dat ik de Mike niet eerder heb ontdekt ... Mvg , Erwin
Kurt DE Belder schreef op 05/11/2022 om 10:13
Ik heb ooit het geluk gehad om mijn eerste moto bij de juiste dealer te hebben gekocht en mijn vertrouwen is zo groot dat ik gisteren mijn zesde moto heb buiten gereden ik droomde al lang voor een tweede moto bij te kopen namelijk een vier cilinder, want ik rijdt met een twee cilinder v-strom. Dus na veel uitleg en advies heb ik me nu onverwachts een GSX1000GT aangeschaft wat een kanjer en is iets beter voor mijn lengte, iets met een beetje meer pit in de blok🤣 en ik heb nog nooit problemen gehad met mijn moto's dank zij de goede mechaniek van Mike en de Jokke en wat ik een groot voordeel vindt, is dat je kan kijken wat eraan je moto gebeurd dat vindt ik toch altijd intéressant, ik hoop dat ik het nog vele jaren mag ervaren met dat top team bedankt Mike en Jokke 👍👍👍 en nu ga ik me amuseren met mijn nieuw speeltje 🤣
Van Kerkhoven Regi schreef op 01/10/2022 om 10:14
Hey Mike, Bij deze wil ik u en de Jokke van harte bedanken voor de goeie service/onderhoud die jullie op mijn moto uitgevoerd hebben. Op mijn reis deze zomer heb ik op de dik 7000 km die ik gedaan heb niet één enkel probleem gehad. Ik weet nog hoe ik tijdens de reis na 3000 - 5000 ... km in mezelf dacht hoeveel geluk ik heb dat ik nog steeds, zo ver van huis, nog altijd zonder problemen aan t'bollen ben. Dat heeft mijn reis mooi gemaakt. Nog eens ne hele dikke merci. Regi.