Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.210.77.73.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
109 berichten.
De Preter schreef op 25/02/2024 om 07:34
Mike werd me aangeraden om na een lange zwerftocht een goede mechanieker te vinden om mijn Moto Suzuki 350 DR te laten repareren. Hij heeft deze perfect gemaakt! Top service, man van zijn woord! Alleen maar lof! Een aanrader als het op moto's op aan komt. Passie van Mike voor deze voertuigen wordt meegegeven in reparaties. De koffie staat klaar en een aangename sympathieke mens!
Mathijs Heeman schreef op 08/12/2023 om 11:13
Ik heb mij sinds corona een Suzuki GSX-R 600 (bouwjaar 2001) aangeschaft. Deze motor was van kleins af aan een droom voor mij. Ik heb het geluk gehad een nog op en top model op te kop te hebben kunnen tikken. Via via - zo gaat dat en zo hoort dat... goede reclame gaat via mond tot mond - was ik bij Mike terecht gekomen. Ik heb mijn motor er nu 2x moeten binnendoen voor oa onderhoud, maar onlangs ook voor een monnikenwerk om het zo uit te drukken. Mike heeft naar mijn inziens echt wonderen verricht door uiteindelijk toch nog een blijkbaar heel zeldzaam onderdeel op te kop te hebben kunnen tikken. Telke male voelt mijn motor opnieuw vinniger en voel ik me zo trots dat ik met zulk een pracht van een machine kan rondrijden! Thanks to de goeie service van Moto Service Mike!
Johan verreth schreef op 03/10/2023 om 14:07
Vorige zondag in Luxemburg leek het of of ik met een andere Gsxr 1000 reed als vorige keer.... mijn gasrespons was gaandeweg slechter geworden en k vond zelf de reden daarvoor niet..... proficiat! Jullie hebben echt knap werk geleverd, nu is de gasrespons zo goed dat ik er terug even moet aan wennen๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ merciekes voor de goede zorgen๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
Spaepen Fernand schreef op 27/09/2023 om 11:15
bij Mike ben je zeker dat je heel goede service zal krijgen. Hij en zijn mekanieker zijn zeer competent en vriendelijk. daarbij komt nog dat hij absoluut niet aandringt om te kopen, en dat zelfs bij nieuwe klanten. Tot mijn volgende onderhoud of ... Fernand
Frank Beckers schreef op 26/09/2023 om 21:40
Via MSM nog een van de laatste Hayabusa's 2023 gevonden. De motor werd perfect afgeleverd, mooie zaak, fijne mensen. Ik kom zeker nog terug voor banden, onderhoud... al moet ik er een dik uur voor rijden.