Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.235.195.196.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
101 berichten.
David heeft geschreven op 30/09/2020 om 22:21
Hallo Mike en medewerkers, Ziehier een boodschap die ik met iedereen wil delen: Afgelopen weekend hebben jullie mijn nieuwe V-strom 1050 afgeleverd. Ik wou jullie nog bedanken voor de fantastische service. Door opnieuw te kiezen voor een V-strom had ik onmiddellijk het gevoel van “thuiskomen”. En datzelfde gevoel van “thuiskomen” heb ik ook bij Moto Service Mike. David.
Kris heeft geschreven op 16/09/2020 om 13:11
Bijna 3 jaar geleden, na 2! testritten, heel veel tijd en uitleg van Mike uiteindelijk een nieuwe dl1000 gekocht met de nodige toeters en bellen. Na 8 jaar met een SV1000 te hebben gereden was het tijd voor een comfortabelere motor. En vooral voor een goede en betrouwbare dealer. Had ze buiten Mike in heel vlaanderen wel allemaal gehad denk ik. Nu, net voor onze bijna 4000km lange vakantietrip een eerste groot onderhoud laten uitvoeren. Al van bij de eerste meters voelde je het enorme verschil! Reed beter dan nieuw! Bij terugkomst Mike even gebeld om een 'klein' issue op te lossen. Ondanks dat hij zelf op vakantie vertrok, hebben ze dit zeer snel weer opgelost! Top garage en vooral top service van het hele team! Bij msm racing binnenkomen is steeds als 'thuiskomen'. Goede, vriendelijke ontvangst en (nog eens) top service en kennis van zaken!
Nys Seppe heeft geschreven op 05/09/2020 om 10:39
Bedankt Mike! Mijn, een 'beetje verwaarloosde' DL1000 uit 2006 met 26000 km draait weer als een zonnetje! Ook jouw raad en oplossing in verband met de storende wervelwind rond mijn helm is super. Nu kan ik weer ten volle genieten van de ritjes die vanaf nu uitgestippeld gaan worden op de door jou geplaatste Garmin! Zo'n eerlijke en betaalbare service vind je niet overal om niet te zeggen nergens! Tot binnen 5000 km's.
Kurt heeft geschreven op 19/06/2020 om 17:45
Vier weken geleden tekende ik mijn bestelbon voor een nieuwe v-strom zonder te twijfelen, want er is een gouden regel die zegt "waar het goed is moet je blijven" dus sneller dan verwacht kwam mijn prachtige moto binnen, als ik hem zag werd mijn honger groter en groter en door de snelle service van Mike ben ik er vandaag al mee aan het rijden, hij heeft alle moeite van de wereld gedaan om de moto klaar te krijgen en dat apprecieer ik enorm aan hem, hij is gewoon een top-dealer met ervaring zat. Daarom is mijn vertrouwen heel groot in hem. Wat de moto betreft :er is niets op af te keuren en stuur nog beter dan mijn vorige v-strom. Nogmaals bedankt Mike voor je goed advies en je snelle service. Grts Kurt
KEN heeft geschreven op 19/06/2020 om 04:14
Men gsxr 1000 k8 voor de eerste keer binnen gedaan bij Mike. Groot onderhoud op gedaan en kleppen stellen. Rijdt als nieuw . Kent zijn job en heel vriendelijk! Thx voor de snelle service!!grtz