Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.118.27.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
102 berichten.
David Janssens heeft geschreven op 26/10/2020 om 12:28
Na een zoektocht om iemand te vinden om mijn oude verwaarloosde gsxf onder handen te nemen, ben ik bij Mike terechtgekomen. Voor Mike was het geen probleem om meer te doen als een standaardonderhoud en dat op een moto die zelfs origineel niet bij hem was gekocht. Door bij Mike over de vloer te komen, heb ik mij ook laten warm maken om een nieuwe moto aan te kopen :-), een V-Strom 650 voor het (dagelijkse) woon-werkverkeer. De keuze was niet evident want aanvankelijk sprak de SV650 café racer mij veel meer aan maar na enkele gesprekken met Mike was ik ervan overtuigd dat de V-Strom de betere keuze was, vooral om de uitbreidbaarheid met grote koffers. Daar ik regelmatig werfbezoeken doe voor het werk en toch redelijk wat spullen moet kunnen meenemen is dit toch wel zeer handig. Ondertussen is de V-Strom voor zijn eerste onderhoud binnen en heb ik bij het binnen brengen mijn oude gsxf terug horen draaien. In tegenstelling tot een tijdje terug loopt hij nu zo zuiver als een naaimachine! Dat was een aangename verrassing en een zeer prettig gevoel ;-). Zeer content van mijn nieuwe V-Strom, en zeer hoopvol dat de oude gsxf binnenkort terug kan toeren. Merci hiervoor Mike !
David heeft geschreven op 30/09/2020 om 22:21
Hallo Mike en medewerkers, Ziehier een boodschap die ik met iedereen wil delen: Afgelopen weekend hebben jullie mijn nieuwe V-strom 1050 afgeleverd. Ik wou jullie nog bedanken voor de fantastische service. Door opnieuw te kiezen voor een V-strom had ik onmiddellijk het gevoel van “thuiskomen”. En datzelfde gevoel van “thuiskomen” heb ik ook bij Moto Service Mike. David.
Kris heeft geschreven op 16/09/2020 om 13:11
Bijna 3 jaar geleden, na 2! testritten, heel veel tijd en uitleg van Mike uiteindelijk een nieuwe dl1000 gekocht met de nodige toeters en bellen. Na 8 jaar met een SV1000 te hebben gereden was het tijd voor een comfortabelere motor. En vooral voor een goede en betrouwbare dealer. Had ze buiten Mike in heel vlaanderen wel allemaal gehad denk ik. Nu, net voor onze bijna 4000km lange vakantietrip een eerste groot onderhoud laten uitvoeren. Al van bij de eerste meters voelde je het enorme verschil! Reed beter dan nieuw! Bij terugkomst Mike even gebeld om een 'klein' issue op te lossen. Ondanks dat hij zelf op vakantie vertrok, hebben ze dit zeer snel weer opgelost! Top garage en vooral top service van het hele team! Bij msm racing binnenkomen is steeds als 'thuiskomen'. Goede, vriendelijke ontvangst en (nog eens) top service en kennis van zaken!
Nys Seppe heeft geschreven op 05/09/2020 om 10:39
Bedankt Mike! Mijn, een 'beetje verwaarloosde' DL1000 uit 2006 met 26000 km draait weer als een zonnetje! Ook jouw raad en oplossing in verband met de storende wervelwind rond mijn helm is super. Nu kan ik weer ten volle genieten van de ritjes die vanaf nu uitgestippeld gaan worden op de door jou geplaatste Garmin! Zo'n eerlijke en betaalbare service vind je niet overal om niet te zeggen nergens! Tot binnen 5000 km's.
Kurt heeft geschreven op 19/06/2020 om 17:45
Vier weken geleden tekende ik mijn bestelbon voor een nieuwe v-strom zonder te twijfelen, want er is een gouden regel die zegt "waar het goed is moet je blijven" dus sneller dan verwacht kwam mijn prachtige moto binnen, als ik hem zag werd mijn honger groter en groter en door de snelle service van Mike ben ik er vandaag al mee aan het rijden, hij heeft alle moeite van de wereld gedaan om de moto klaar te krijgen en dat apprecieer ik enorm aan hem, hij is gewoon een top-dealer met ervaring zat. Daarom is mijn vertrouwen heel groot in hem. Wat de moto betreft :er is niets op af te keuren en stuur nog beter dan mijn vorige v-strom. Nogmaals bedankt Mike voor je goed advies en je snelle service. Grts Kurt