Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.118.27.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
102 berichten.
KEN heeft geschreven op 19/06/2020 om 04:14
Men gsxr 1000 k8 voor de eerste keer binnen gedaan bij Mike. Groot onderhoud op gedaan en kleppen stellen. Rijdt als nieuw . Kent zijn job en heel vriendelijk! Thx voor de snelle service!!grtz
Gert C. heeft geschreven op 11/06/2020 om 04:45
Hopsa!! De banaan, zoals door sommigen m'n strom (onrespectvol) wordt omschreven, is weer klaar voor de zomer. Nieuwe sloefen eronder, verse olie in de aderen en we zijn klaar voor vele km's 😉 Merci Mike voor de service, mooi volgens afspraak!
Verswyvel Benny heeft geschreven op 31/05/2020 om 14:53
Mijn ex-DL650 vergelijken met mijn huidige DL1050A is geen eerlijke vergelijking al is de wendbaarheid van de 1050 eveneens fenomenaal. Ondanks de overstap ni echt gepland was heb ik echter nog geen seconde spijt gehad. Suzuki heeft met deze nieuwe versie een topper in huis gehaald qua powerafgifte, handelbaarheid en gebruiksgemak. En het display blijft mooi afleesbaar. Extra surplus is de mogelijkheid om de GPS boven het display te plaatsen. Bedankt aan het MSM team om de moto klaar te stomen ondanks alle drukte. En nu km's doen...met een big smile.
Steve Van der Hoeven heeft geschreven op 30/05/2020 om 08:07
Na (particulier) een tweedehands Suzuki Bandit 600 gekocht te hebben, merkte ik dat deze bij het optrekken inhield in het midden toerengebied. Dankzij de zéér deskundige kennis van Moto Service Mike is het probleem nu opgelost. Het leek wel een onmogelijke opdracht maar het is na lang zoeken toch gelukt. Ik ben er zeker van dat weinig mechaniekers dit probleem hadden kunnen oplossen! Bedankt Mike & Team!!
Yassine heeft geschreven op 29/04/2020 om 23:39
Ik heb vandaag mijn motor mogen ophalen na een reparatie van de motor, en het enigste wat ik kan zeggen is dat Mike een echte specialist is. Ik ben bij meerdere garage's langs geweest en niemand die het probleem kon oplossen. Eenmaal de motor bij Mike is binnen geweest is deze net als nieuw weer buiten gekomen. Een echte topkerel met de hart op het juiste plaats. Heel veel geduld, geeft de klanten de nodige tijd en aandacht en weet VOORAL waarover hij praat. Iets waar heel veel garagisten nog iets van kunnen bij leren, mij zie je zeker en vast terug. En al mijn motor vrienden krijgen het adres van mij doorgestuurd... Keep up the good work Mike. Een zéér tevreden klant. Tot snel.