Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.210.77.73.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
109 berichten.
johan dresselaers schreef op 16/03/2022 om 17:33
Mike bedankt voor het onderhoud van mijn motor en zeker ook voor de warme welkom en de fijne babbel met jullie! tot binnenkort !
Bart schreef op 15/01/2022 om 19:18
Vorige week het eerste onderhoud van mijne GSX-S1000 laten doen, en tijdens het onderhoud heel wat (gratis) informatie gekregen. Een nieuwe lamp in de koplamp geeft een wereld van verschil! Bedankt voor de eerlijke en correcte info. Het is een eindje rijden, maar het was het absoluut waard om het onderhoud bij jullie te laten doen! Niet voor niets dat jullie zo hoog worden aangeschreven in de facebook groep Suzuki Motors Vlaanderen!
Benny schreef op 15/01/2022 om 18:35
Laat 2022 een fantastisch mooi jubileumjaar worden
Veerle schreef op 13/10/2021 om 13:43
Na 13 jaar gereden te hebben op zoek gegaan naar een nieuwe motor. Serieus getwijfeld tussen de SV650 E5 en de DL650 XT (minder mijn ding qua uiterlijk). Uiteindelijk dan toch gegaan voor de DL650 XT Maar na een paar ritjes, denk ik dat ik Mike gelijk zal moeten geven.. De motor rijdt heerlijk. Is zeer wendbaar en comfortabel. Tot nu toe zeer tevreden van. Nog een paar jaar en dan mag ons klein monster achterop.
nico schreef op 03/10/2021 om 20:27
ik heb het genoegen om al van in het prille begin klant te mogen zijn bij de mike , en moet zeggen dat het vertrouwen enkel maar gegroeid en toegenomen is tijdens de jaren , vorige week eindelijk de knoop doorgehakt en een nieuwe moto gekocht en - zoals altijd bij de mike - ondanks zijn drukke werkschema , geen enkele moeite teveel . testrit ? geen enkel probleem . me verder helpen met mijn (soms onnozele) vragen ? geen enkel probleem . een paar tips voor het onderhoud ? een paar tips voor de rijstijl ? geen enkel probleem . een deskundige en professionele uitleg van A tot Z is gewoon normaal bij de mike . uw leuze : KWALITEIT WINT ALTIJD EN HET VERSCHIL ZIT 'EM IN DE SERVICE is bij u ECHT wel van toepassing . kortom mike , ge zijt niet alleen een topmecanieker maar ook gewoon een topkerel !!!!!! grtz nico .