Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.180.174.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
107 berichten.
Erwin De Luyck schreef op 01/07/2022 om 09:58
Als het goed is , mag het ook gezegd worden . Omdat mijn vorige dealer met Suzuki gestopt was , ben ik bij Mike terecht gekomen. En dat beklaag ik me niet , integendeel , alleen spijt dat ik Zonderschot niet vroeger op de kaart ontdekt heb … Moto Service Mike , een adres waar een motorrijder zich direct “ thuis “ voelt en duidelijk meer is dan een nummer . En waar Service inderdaad met een hoofdletter geschreven wordt ! Oprechte dank Mike , voor alles tot nu toe en voor wat mijn knappe 1000 GT ongetwijfeld nog in petto heeft . Hartelijke groet , Erwin
Benny schreef op 08/05/2022 om 10:47
Gisteren de originele Bridgestone banden laten vervangen door de Road6 van Michelin. Was altijd al een fan van Michelin maar wat deze band doet met de handelbaarheid van mijn DL1050...is echt wel DE band voor DL rijders die niet off-road gaan.
Kristof schreef op 23/03/2022 om 21:20
Mike en heel de crew , merci voor de top service . Is altijd leuk langs komen , krijg altijd goede wijze raad . Super content met de nieuwe banden ! Wow idd wat een verschil zeg ! Top ! Ben blij dat ik men garage gevonden heb . Dank u wel alvast voor al de gratis info en raad en de leuke babbels . Grtz kristof , tot de volgende zitting .
johan dresselaers schreef op 16/03/2022 om 17:33
Mike bedankt voor het onderhoud van mijn motor en zeker ook voor de warme welkom en de fijne babbel met jullie! tot binnenkort !
Bart schreef op 15/01/2022 om 19:18
Vorige week het eerste onderhoud van mijne GSX-S1000 laten doen, en tijdens het onderhoud heel wat (gratis) informatie gekregen. Een nieuwe lamp in de koplamp geeft een wereld van verschil! Bedankt voor de eerlijke en correcte info. Het is een eindje rijden, maar het was het absoluut waard om het onderhoud bij jullie te laten doen! Niet voor niets dat jullie zo hoog worden aangeschreven in de facebook groep Suzuki Motors Vlaanderen!