Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.118.27.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
102 berichten.
Benny heeft geschreven op 15/01/2022 om 18:35
Laat 2022 een fantastisch mooi jubileumjaar worden
Veerle heeft geschreven op 13/10/2021 om 13:43
Na 13 jaar gereden te hebben op zoek gegaan naar een nieuwe motor. Serieus getwijfeld tussen de SV650 E5 en de DL650 XT (minder mijn ding qua uiterlijk). Uiteindelijk dan toch gegaan voor de DL650 XT Maar na een paar ritjes, denk ik dat ik Mike gelijk zal moeten geven.. De motor rijdt heerlijk. Is zeer wendbaar en comfortabel. Tot nu toe zeer tevreden van. Nog een paar jaar en dan mag ons klein monster achterop.
nico heeft geschreven op 03/10/2021 om 20:27
ik heb het genoegen om al van in het prille begin klant te mogen zijn bij de mike , en moet zeggen dat het vertrouwen enkel maar gegroeid en toegenomen is tijdens de jaren , vorige week eindelijk de knoop doorgehakt en een nieuwe moto gekocht en - zoals altijd bij de mike - ondanks zijn drukke werkschema , geen enkele moeite teveel . testrit ? geen enkel probleem . me verder helpen met mijn (soms onnozele) vragen ? geen enkel probleem . een paar tips voor het onderhoud ? een paar tips voor de rijstijl ? geen enkel probleem . een deskundige en professionele uitleg van A tot Z is gewoon normaal bij de mike . uw leuze : KWALITEIT WINT ALTIJD EN HET VERSCHIL ZIT 'EM IN DE SERVICE is bij u ECHT wel van toepassing . kortom mike , ge zijt niet alleen een topmecanieker maar ook gewoon een topkerel !!!!!! grtz nico .
Marc Vanwyngaerden heeft geschreven op 28/08/2021 om 00:18
Dag Mike en Anita, ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service. Met geduld... het gezaag van ne ouwe motard aanhoren... ge moet het maar kunnen! Spijtig maar het is zo... ik zal met de Busa geen vijftig jaar meer rijden. Wat ik wel weet is dat ik ne fijne motor geleverd kreeg! Bedankt Marc.
Raphael heeft geschreven op 08/07/2021 om 17:37
Net mijn nieuwe DL1050XT opgehaald bij Mike en Anita. Na een deskundige uitleg van Mike de eerste kilometers gereden. Moto rijdt als een droom. De soepele krachtige motor loopt als een zonnetje. Ik kijk al uit naar duizenden kilometers rijplezier. Een dikke Merci aan Mike en Anita voor de goede zorgen. Een aanrader voor elke motorrijder. Groetjes Raphael