Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.200.168.16.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
101 berichten.
Koen heeft geschreven op 29/07/2019 om 12:01
Na een eerste rijervaring op een Bandit 1200 was het tijd voor een nieuwe moto. Die vond ik bij Mike. Zijn credo ‘KWALITEIT WINT ALTIJD EN HET VERSCHIL ZIT 'EM IN DE SERVICE’ kan ik echt beamen. Zowel bij de keuze van de moto (DL650) als bij de aflevering is Mike een voorbeeld voor velen. Bedankt voor je adviezen en tips.
Caroline heeft geschreven op 24/07/2019 om 07:40
Suzuki gekocht bij andere verkoper en toch maar eens bij mike langs gereden. Daar bleek al direct dat er een terugroepactie openstond van 2016. Dan maar laten nakijken en inderdaad bleek dat het wel nodig was om dit stuk te vervangen. Samen met nog een klein nazicht stond hij na een tiental dagen klaar om naar Duitsland te vertrekken. Zijn hem dan savonds om zes uur gaan halen en Mike wees me er vriendelijk op, zonder opdringerig te zijn dat mijn voorband helemaal versleten was. Jammer want ik heb mijn Suzuki zo, een maand geleden, bij de verkoper gekocht. Voor Mike geen probleem om er nog om zes uur aan te beginnen. Dus door de snelle en goede service kon ik toch nog met een nieuwe voorband en een motor die helemaal in orde was met een gerust hart naar Duitsland vertrekken. Dankjewel Mike! Topmechanieker!
Pascal heeft geschreven op 04/06/2019 om 17:58
Halo,ik rij nu al 15 jaar met de zelfde moto,en was dringend op zoek naar een bekwame mekanieker met verstand van zaken. Want waar ik hem nieuw kocht de moto was het miserie troef,ma wel duur! En ja na eerste contact met Mike en alles besproken te hebben was mijn vertrouwen giga. Onder tussen heb ik met de moto al in Frankrijk gereden zonder sputteren en knallen en stilvallen! Mike weer ne klant bij! O ja vergeet ni aan zee gaan we der 1 op drinken! Bedankt voor de piekfijne service en proffesionele service! Mvg Pascal
Stephan heeft geschreven op 14/05/2019 om 11:04
Ik heb vorige week mijn nieuwe GSXR 1000 afgehaald. Ik had er verschillende opties op genomen. Ik had wel even de pech dat de ratten mee in de verpakking van mijn moto zaten waardoor Mike hem helemaal moest strippen om na te gaan of er niets beschadig was. Mike heeft dit grandioos uitgevoerd. Tevens werkt mijn quickshifter perfect en de moto rijdt fantastisch. Mike is een pro en leeft voor zijn motorzaak. Het is mooi om hem te horen spreken met zoveel passie en liefde voor de moto. En met kennis van zaken. Bedankt Mike, het was echt de moeite om even langer te wachten.
Geert M heeft geschreven op 23/04/2019 om 08:20
Als nieuwe klant zijn er zo veel zaken die ik heb gewaardeerd. Vooral om te beginnen dat ik meteen mocht langsgaan om hem eens te laten zien en een 'plan op te maken' . ( Mijn motor gekocht in Hasselt, het rijmt op Lama 🙂 ) Het zou makkelijk zijn om meteen een groot onderhoud met kleppen stellen te doen. Maar nee, eerst kijken. Daar aangekomen is het de moeite om Mike bezig te zien.. Zo was het verdict: Zeer proper en goede basis voor mijn GSXR 1000 k9 (2009) met 28000kms.. Maar.. Draait niet zoals het moet, versnellingsbaksensor defect, koppeling pakt niet volledig. Dan zijn we in de database gaan kijken en... inderdaad nooit geregistreerd geweest. Triestig he voor een motor van 10 jaar? Hierdoor werd ook een terugroepactie gemist. Ik had zo al een vermoeden, veel stilgestaan, veel eigenaars gehad en enkel kleine onderhoudjes gebeurd.. Groot onderhoud en kleppen is hier dringend aangewezen. Ik mag nog van geluk spreken dat de motor in zo een goede staat is. Na het onderhoud en kleppen te stellen herken ik mijn Suzy niet meer. Het vermogen is gestegen (uitdraai compressie voor en na krijg je mee) maar vooral de koppeling is mooi afgeregeld in combinatie met de versnellingsbaksensor die vervangen is dit een echt een enorm verschil. Ik moet er nog steeds aan wennen. Neutraal is een klein tikje van mijn dikke teen en dat is goed. 🙂 En het groot onderhoud is uitgevoerd zoals het moet met nieuwe remblokken voor en achter en alles fijntjes afgewerkt. Ondertussen ben ik er al eens teruggeweest voor de verwijdering van mijn rammelende Aliexpress achtige nummerplaathouder. Nu is dat ook eens proper gemaakt met een exemplaar van RG. Bedankt voor mijn 10 jaar oude GSXR 1000 NIEUW te maken. Ik zal hier altijd blijven komen. Geert