Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.235.195.196.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
101 berichten.
Koen heeft geschreven op 19/03/2017 om 11:10
Top service, als andere garagisten met de handen in het haar zitten, lost mike het zonder problemen op. Ik wordt vaste klant bij jullie!
Steven heeft geschreven op 17/03/2017 om 21:10
Super service! Heb men oude motor binnen gedaan en ik heb hem volledig in orde en bijna als nieuw terug gekregen. Hij kent zen job! Merci Mike en team
Els Spooren heeft geschreven op 28/02/2017 om 21:48
Eerlijke en correcte service! Zelfs als je vraagt om extra's te doen, is dat geen probleem. Bedankt, Mike!!
Benny heeft geschreven op 15/02/2017 om 10:57
Gisteren weer eens ondervonden dat je voor het finetunen en oplossen van issues van een Suzuki bij DE specialist terzake moet zijn...en dat is MSM. Zonder afspraak en met kennis van zaken opgelost en daarna een zalig ritje naar huis gereden. Bedankt Mike en doe zo verder!
Marcel V K heeft geschreven op 07/02/2017 om 13:11
Als fan van oldtimers en klassieke motoren ben ik in het bezit van een zeldzame yamaha XS 360 uit 1976. Uiteraard in volledig originele staat, met bovendien een geregistreerd bewijs van echtheid. Vlgs D'Ieteren Sport Yamaha is deze motor (i o s) het nog enig rijdend exemplaar in de Benelux. Een zeldzaam beestje dat ik koester en waarmee ik, als aangesloten lid van BFOV en OMCH, jaarlijks aan een 10 tal oldtimer-en klassieke meetings deelneem. Tijdens zo'n evenement in augustus 2016 werkte de koppeling niet naar behoren en trok ik tenslotte de kabel over. Nu is dat geen probleem want in een oldtimersclub weten vele hobbyisten zich 'sleutel-specialist' aan oude motoren te noemen. Na de vervanging van de kabel door 'de specialist' bleek de koppeling niet meer te functioneren...Geen probleem want via internet nieuwe koppelingsplaten gezocht, ten slotte gevonden, besteld en per post laten afkomen. Volgens 'de specialist' was het een koud kunstje om dat klusje te klaren...Volgens mij had 'de specialist' te veel klare gedronken, want 14 dagen later kreeg ik van hem een verheugend telefoonbericht dat er met mijn zeldzame trots niet meer geschakeld, noch gestart kon worden.,,Maar geen enkele probleem, want hij kende een nog 'betere specialist' die alle problemen zou oplossen...Ik zal een lang verhaal kort maken, want ondertussen was het eind december. Ik ben bij die nog 'betere specialist' mijn zo goed als dode motor gaan opladen, om hem bij MotoServiceMike toe te vertrouwen aan een 'echte specialist.' Twee weken later hoor ik Mike met zijn gekende cool in mijn telefoon zeggen :'uw yamaha is klaar he' Ik kijk er echt naar uit, om met mijn aan een spotprijs terug tot leven gewekte Lazarus, als enige in de Benelux rijdende zeldzame yamaha XS 360 uit 1976 deel te nemen aan de oldtimers-seizoensopener van 2017.