Suzuki Concept Store

Geef ons uw feedback

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.180.174.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
107 berichten.
Marcel V K schreef op 07/02/2017 om 13:11
Als fan van oldtimers en klassieke motoren ben ik in het bezit van een zeldzame yamaha XS 360 uit 1976. Uiteraard in volledig originele staat, met bovendien een geregistreerd bewijs van echtheid. Vlgs D'Ieteren Sport Yamaha is deze motor (i o s) het nog enig rijdend exemplaar in de Benelux. Een zeldzaam beestje dat ik koester en waarmee ik, als aangesloten lid van BFOV en OMCH, jaarlijks aan een 10 tal oldtimer-en klassieke meetings deelneem. Tijdens zo'n evenement in augustus 2016 werkte de koppeling niet naar behoren en trok ik tenslotte de kabel over. Nu is dat geen probleem want in een oldtimersclub weten vele hobbyisten zich 'sleutel-specialist' aan oude motoren te noemen. Na de vervanging van de kabel door 'de specialist' bleek de koppeling niet meer te functioneren...Geen probleem want via internet nieuwe koppelingsplaten gezocht, ten slotte gevonden, besteld en per post laten afkomen. Volgens 'de specialist' was het een koud kunstje om dat klusje te klaren...Volgens mij had 'de specialist' te veel klare gedronken, want 14 dagen later kreeg ik van hem een verheugend telefoonbericht dat er met mijn zeldzame trots niet meer geschakeld, noch gestart kon worden.,,Maar geen enkele probleem, want hij kende een nog 'betere specialist' die alle problemen zou oplossen...Ik zal een lang verhaal kort maken, want ondertussen was het eind december. Ik ben bij die nog 'betere specialist' mijn zo goed als dode motor gaan opladen, om hem bij MotoServiceMike toe te vertrouwen aan een 'echte specialist.' Twee weken later hoor ik Mike met zijn gekende cool in mijn telefoon zeggen :'uw yamaha is klaar he' Ik kijk er echt naar uit, om met mijn aan een spotprijs terug tot leven gewekte Lazarus, als enige in de Benelux rijdende zeldzame yamaha XS 360 uit 1976 deel te nemen aan de oldtimers-seizoensopener van 2017.
Gunter schreef op 25/10/2016 om 18:27
Magic Mike,ga zo door met uw Suzuki store,mooie hebbe dingetjes voor de echte Suzuki fanaat en zeker niet te duur,en zoals gewoonlijk nam Mike weeral de tijd om met z'n klanten een babbelke te slaan,hier bent ge zeker geen nummer,Mike your the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grtz Gunter.
Janda Marc schreef op 08/10/2016 om 09:49
Beste Mike, Ik wil je nog eens bedanken voor de zeer goede herstelling op mijn GSR Free Gun. Dit was niet mogelijk in Tienen waar motor werd aangekocht evenals in Kontich waar hij voor zijn onderhoud was binnen geweest. Bij jullie werd deze herstelling met de glimlach zonder enig probleem uitgevoerd. Hier voor nog eens een zeer dikke merci. Jullie onthaal, kennis en service is gewoonweg super. Motor doet het weeral subliem. Dikke duim voor jullie top team. Nogmaals bedankt, Top Team !!!! Groetjes , Marc
Janda Marc schreef op 08/10/2016 om 09:37
Beste Mike, Ik wil je hierbij nog eens bedanken voor de zeer goede herstelling dat je hebt uitgevoerd op mijn GSR Free Gun. Deze herstelling was blijkbaar in Kontich en Tienen niet mogelijk. Afspraken zeer goed nagekomen, leuke ontvangst en super goede service. Nogmaals bedankt een top team !!! Groetjes, Marc
Benny schreef op 09/08/2016 om 07:33
Dit weekend met de DL650 naar Normandie geweest met volgeladen topkoffer, tanktas en met duo achterop....na 1164 km een gemiddeld verbruik van 3,9 L/100km....goe motoke!!