Suzuki Concept Store

U kan onderaan deze pagina uw reactie schrijven

91 thoughts on “Guestbook

 1. Na 13 jaar gereden te hebben op zoek gegaan naar een nieuwe motor.
  Serieus getwijfeld tussen de SV650 E5 en de DL650 XT (minder mijn ding qua uiterlijk). Uiteindelijk dan toch gegaan voor de DL650 XT
  Maar na een paar ritjes, denk ik dat ik Mike gelijk zal moeten geven..
  De motor rijdt heerlijk. Is zeer wendbaar en comfortabel.
  Tot nu toe zeer tevreden van. Nog een paar jaar en dan mag ons klein monster achterop.

 2. ik heb het genoegen om al van in het prille begin klant te mogen zijn bij de mike , en moet zeggen dat het vertrouwen enkel maar gegroeid en toegenomen is tijdens de jaren , vorige week eindelijk de knoop doorgehakt en een nieuwe moto gekocht en – zoals altijd bij de mike – ondanks zijn drukke werkschema , geen enkele moeite teveel .
  testrit ? geen enkel probleem .
  me verder helpen met mijn (soms onnozele) vragen ? geen enkel probleem .
  een paar tips voor het onderhoud ? een paar tips voor de rijstijl ? geen enkel probleem .
  een deskundige en professionele uitleg van A tot Z is gewoon normaal bij de mike .
  uw leuze : KWALITEIT WINT ALTIJD EN HET VERSCHIL ZIT ‘EM IN DE SERVICE is bij u ECHT wel van toepassing .
  kortom mike , ge zijt niet alleen een topmecanieker maar ook gewoon een topkerel !!!!!!

  grtz nico .

 3. Dag Mike en Anita, ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service. Met geduld… het gezaag van ne ouwe motard aanhoren… ge moet het maar kunnen!
  Spijtig maar het is zo… ik zal met de Busa geen vijftig jaar meer rijden. Wat ik wel weet is dat ik ne fijne motor geleverd kreeg! Bedankt Marc.

 4. Net mijn nieuwe DL1050XT opgehaald bij Mike en Anita.
  Na een deskundige uitleg van Mike de eerste kilometers gereden. Moto rijdt als een droom. De soepele krachtige motor loopt als een zonnetje. Ik kijk al uit naar duizenden kilometers rijplezier.
  Een dikke Merci aan Mike en Anita voor de goede zorgen.
  Een aanrader voor elke motorrijder.

  Groetjes
  Raphael

 5. Heb een oude nieuwe moto na een goed groot nazicht top een tevreden man

 6. Beste Mike,

  Na op zoek te gaan om een moto te kopen ben ik eerst gaan kijken naar een goede motordealer. Zo ben ik bij u op de website terecht gekomen. Het verwonderde mij dat alle feedback van uw klanten zo goed was. Dan moest ik toch eens bij u komen piepen, en ja na het eerste gesprek had ik er al een heel goed gevoel bij. Omdat er op dat moment geen testmotor beschikbaar was, ben ik toch even bij een andere motordealer gaan kijken om een testrit te maken. Maar het gevoel ontbrak me daar, dan ben ik terug naar u gekomen. En heb tot op de dag van vandaag geen spijt gehad.

  Groetjes,
  Pascal

 7. Beste Mike,
  Langs deze weg wens ik u nogmaals van harte te bedanken om mijn Intruder 1800 die ik weliswaar NIET bij u heb gekocht toch bij u op onderhoud mocht brengen. Het stationaire opwarmen toen ik hem mocht ophalen deed mijn ogen en oren verbazen van ongeloof NOOIT eerder heb ik deze motor zo prachtig horen draaien, toen ik er mee vertrok werd mijn verbazing enkel maar groter, schakelen, optrekken en remmen NIET durven denken dat dit resultaat kon bereikt worden alles zo HAARFIJN afgesteld NIET TE GELOVEN als je mijn ervaring voor jij hem afgesteld had niet hebt gehad IK HEB NU EEN NIEUWE MOTOR
  Nogmaals dank voor het hartelijk onthaal, de deskundige uitleg in gewone mensentaal, de service alsook voor de rij tips die je mij hebt meegegeven Wat jij met motoren doet is voor mij buitengewoon sterk. ik ben zeer TEVREDEN de BESTE MOTOREN TECHNIEKER TE HEBBEN MOGEN LEREN KENNEN en hoop voor de rest van mijn motor rijden van de beste service van MOTORSERVICE MIKE te mogen blijven genieten
  Graag tot één dezer dagen en voorzichtig met uw gouden handen Groetjes Jos

 8. Enorm uitgekeken om vandaag mijn nieuwe suzuki gsx-s 750 op te halen, ik moet zeggen de rit naar huis was zalig!
  Echt een enorme belevenis!
  Mike,
  Bedankt voor de goeie service en uitleg doe je goed! 😉
  Gr,
  Tom

 9. Toen ik men GSX-S1000F kwam ophalen zat ik vol zenuwen, maar eens ik er opstapte gaf het me een fantastisch en vertrouwd gevoel.
  Heb in ieder geval een langere rit gedaan om naar huis te gaan en nu het weer mooi word komen er zeker nog vele km’s bij.
  Bedankt Mike om de laatste speciaal te gaan halen in Luxemburg en voor je goede service.

 10. Beste Mike,

  Na een omweg met een Agusta ben ik dankzij uw goede raad terug naar mijn geliefde merk Suzuki. Jij hebt van mijn nieuwe GSX750S een pareltje gemaakt!! Top service! Je neemt je tijd om alles goed uit te leggen en je weet verdomd goed waarover je praat. Nogmaals dank voor alles! Deze morgend gaan halen en intussen toch al 120 km’s op de teller, weer of geen weer de Soes rijdt subliem. Tot snel!

 11. Mijn BKing binnengebracht bij Mike na aankoop via internet. De moto draaide heel rauw en moest dringend goed afgesteld worden. Merci Mike voor de goede service, heel tevreden nu, rijd helemaal anders nu. Ik was en ben volledig overtuigd…het verschil zit idd in de service

 12. Mijne moto binnengebracht bij Mike voor groot onderhoud 25000km, ik dacht dat hij nog prima inorde was tot ik hem ging terug halen wat een
  verschil precies ne nieuwe een plezier om mee rond te touren .
  Bedankt Mike.

 13. Beste Mike,
  Deze zomer begonnen op een VStrom 250 maar al gauw zocht ik iets met meer punch. Het model van de VStrom XT bleef me aanspreken en besloot ik een kijkje te nemen in uw showroom voor een 650. Ik was aangenaam van de hele vriendelijke en duidelijke uitleg van een vakman die zijn stiel overduidelijk onder de knie heeft.
  Paar momenten later werden de aankooppapieren in orde gebracht en een beetje later werd alles correct afgehandeld. Bij het ontvangen van de moto een duidelijke uitleg gekregen met nog enkele handige tips aangezien ik nog niet zo’n ervaren piloot ben.
  Mike neemt echt zijn tijd voor een goede service te verlenen aan z’n klanten.
  Zeker een aanrader!

  PS: motor rijdt fantastisch, tot de volgende onderhoudsbeurt!

 14. Beste Mike,
  Verleden week vrijdag bij u geweest voor een DL1000 . U hebt uw werk laten vallen om mij te begeleiden en elk op een aparte motor samen een rit te maken van 26 km . Daarbij nog advies gekregen over verbeterpunten in mijn rijstijl. Telkens ik dit verhaal vertel aan mijn vrienden motorrijders merk ik reacties van woow , is dit echt gebeurd ?
  Ik voel me schuldig omdat een en ander cosmetisch aan die DL1000 toch niet correleerde met mijn verwachtingen.
  Maar u hebt wel als tegenprestatie een testrit te goed met mijn perfekt gerestaureerde 1975 suzuki RE5M van 26 km.

 15. Na een zoektocht om iemand te vinden om mijn oude verwaarloosde gsxf onder handen te nemen, ben ik bij Mike terechtgekomen. Voor Mike was het geen probleem om meer te doen als een standaardonderhoud en dat op een moto die zelfs origineel niet bij hem was gekocht. Door bij Mike over de vloer te komen, heb ik mij ook laten warm maken om een nieuwe moto aan te kopen :-), een V-Strom 650 voor het (dagelijkse) woon-werkverkeer. De keuze was niet evident want aanvankelijk sprak de SV650 café racer mij veel meer aan maar na enkele gesprekken met Mike was ik ervan overtuigd dat de V-Strom de betere keuze was, vooral om de uitbreidbaarheid met grote koffers. Daar ik regelmatig werfbezoeken doe voor het werk en toch redelijk wat spullen moet kunnen meenemen is dit toch wel zeer handig. Ondertussen is de V-Strom voor zijn eerste onderhoud binnen en heb ik bij het binnen brengen mijn oude gsxf terug horen draaien. In tegenstelling tot een tijdje terug loopt hij nu zo zuiver als een naaimachine! Dat was een aangename verrassing en een zeer prettig gevoel ;-). Zeer content van mijn nieuwe V-Strom, en zeer hoopvol dat de oude gsxf binnenkort terug kan toeren. Merci hiervoor Mike !

 16. Hallo Mike en medewerkers,
  Ziehier een boodschap die ik met iedereen wil delen:
  Afgelopen weekend hebben jullie mijn nieuwe V-strom 1050 afgeleverd.
  Ik wou jullie nog bedanken voor de fantastische service.
  Door opnieuw te kiezen voor een V-strom had ik onmiddellijk het gevoel van “thuiskomen”.
  En datzelfde gevoel van “thuiskomen” heb ik ook bij Moto Service Mike.

  David.

 17. Bijna 3 jaar geleden, na 2! testritten, heel veel tijd en uitleg van Mike uiteindelijk een nieuwe dl1000 gekocht met de nodige toeters en bellen. Na 8 jaar met een SV1000 te hebben gereden was het tijd voor een comfortabelere motor. En vooral voor een goede en betrouwbare dealer. Had ze buiten Mike in heel vlaanderen wel allemaal gehad denk ik.
  Nu, net voor onze bijna 4000km lange vakantietrip een eerste groot onderhoud laten uitvoeren. Al van bij de eerste meters voelde je het enorme verschil! Reed beter dan nieuw! Bij terugkomst Mike even gebeld om een ‘klein’ issue op te lossen. Ondanks dat hij zelf op vakantie vertrok, hebben ze dit zeer snel weer opgelost!
  Top garage en vooral top service van het hele team! Bij msm racing binnenkomen is steeds als ’thuiskomen’. Goede, vriendelijke ontvangst en (nog eens) top service en kennis van zaken!

 18. Bedankt Mike!
  Mijn, een ‘beetje verwaarloosde’ DL1000 uit 2006 met 26000 km draait weer als een zonnetje! Ook jouw raad en oplossing in verband met de storende wervelwind rond mijn helm is super. Nu kan ik weer ten volle genieten van de ritjes die vanaf nu uitgestippeld gaan worden op de door jou geplaatste Garmin!
  Zo’n eerlijke en betaalbare service vind je niet overal om niet te zeggen nergens!
  Tot binnen 5000 km’s.

 19. Vier weken geleden tekende ik mijn bestelbon voor een nieuwe v-strom zonder te twijfelen, want er is een gouden regel die zegt “waar het goed is moet je blijven” dus sneller dan verwacht kwam mijn prachtige moto binnen, als ik hem zag werd mijn honger groter en groter en door de snelle service van Mike ben ik er vandaag al mee aan het rijden, hij heeft alle moeite van de wereld gedaan om de moto klaar te krijgen en dat apprecieer ik enorm aan hem, hij is gewoon een top-dealer met ervaring zat. Daarom is mijn vertrouwen heel groot in hem. Wat de moto betreft :er is niets op af te keuren en stuur nog beter dan mijn vorige v-strom.
  Nogmaals bedankt Mike voor je goed advies en je snelle service. Grts Kurt

 20. Men gsxr 1000 k8 voor de eerste keer binnen gedaan bij Mike. Groot onderhoud op gedaan en kleppen stellen. Rijdt als nieuw . Kent zijn job en heel vriendelijk! Thx voor de snelle service!!grtz

 21. Hopsa!!
  De banaan, zoals door sommigen m’n strom (onrespectvol) wordt omschreven, is weer klaar voor de zomer.
  Nieuwe sloefen eronder, verse olie in de aderen en we zijn klaar voor vele km’s 😉
  Merci Mike voor de service, mooi volgens afspraak!

 22. Mijn ex-DL650 vergelijken met mijn huidige DL1050A is geen eerlijke vergelijking al is de wendbaarheid van de 1050 eveneens fenomenaal. Ondanks de overstap ni echt gepland was heb ik echter nog geen seconde spijt gehad. Suzuki heeft met deze nieuwe versie een topper in huis gehaald qua powerafgifte, handelbaarheid en gebruiksgemak. En het display blijft mooi afleesbaar. Extra surplus is de mogelijkheid om de GPS boven het display te plaatsen.
  Bedankt aan het MSM team om de moto klaar te stomen ondanks alle drukte.
  En nu km’s doen…met een big smile.

 23. Na (particulier) een tweedehands Suzuki Bandit 600 gekocht te hebben, merkte ik dat deze bij het optrekken inhield in het midden toerengebied. Dankzij de zéér deskundige kennis van Moto Service Mike is het probleem nu opgelost. Het leek wel een onmogelijke opdracht maar het is na lang zoeken toch gelukt. Ik ben er zeker van dat weinig mechaniekers dit probleem hadden kunnen oplossen!
  Bedankt Mike & Team!!

 24. Ik heb vandaag mijn motor mogen ophalen na een reparatie van de motor, en het enigste wat ik kan zeggen is dat Mike een echte specialist is. Ik ben bij meerdere garage’s langs geweest en niemand die het probleem kon oplossen. Eenmaal de motor bij Mike is binnen geweest is deze net als nieuw weer buiten gekomen. Een echte topkerel met de hart op het juiste plaats. Heel veel geduld, geeft de klanten de nodige tijd en aandacht en weet VOORAL waarover hij praat. Iets waar heel veel garagisten nog iets van kunnen bij leren, mij zie je zeker en vast terug. En al mijn motor vrienden krijgen het adres van mij doorgestuurd… Keep up the good work Mike.
  Een zéér tevreden klant.
  Tot snel.

 25. Vandaag mijn nieuwe V-Strom 1050 XT mogen in ontvangst nemen ! Prachtige moto en stuurt als een trein!
  Mike , ik kan je niet genoeg bedanken voor het geduld en de deskundige raad die ik van jou gekregen heb.
  Echt nog iemand met een hart voor zijn werk ! !
  Tot snel voor de eerste smeerbeurt

 26. Een vrije zondag en niet werken vandaag. En toch vind MotoServiceMike nog tijd om ff een batterij binnen te gooien bij ons. Dat is Service met een grote S.
  Alvast bedankt
  Herman vanvan

 27. Een goed jaar geleden heb ik de B-King gekocht bij Mike en dit toch voor een wel zeer voordelige prijs, nu deze 71000km op de teller had was het hoge tijd voor een groot onderhoud en een nieuw setje banden, ik was al zeer onder de indruk van de prestaties van deze moto en heb er het laatste jaar veel plezier aan beleefd ,ik heb gekozen voor de Michelin’s Road 5 en heb Mike gewoon zijn ding laten doen en wat een verschil, het lijkt wel of ik op een nieuwe moto zit,sturen is nu echt kinderspel geworden en het voelt of de motor een Serieuze Up-Grade heeft gekregen want ben wel even geschrokken van de Power die nu vrij komt wanneer ik aan de gaskraan draai, echt een waar feest nu hoe soepel deze moto werkt.
  Dank U Mike

 28. Ik rij al verschillende jaren moto en vermits Ik een niet al te groot iemand ben reed ik met een laag cruisermodel omdat alle dealers beweerden dat een tourmachiene voor mijn gestalte niet mogelijk was. Tot we met vrienden bij mike terecht kwamen. Hij stelde me voor om een DL 650 stap voor stap te verlagen tot ik tevreden was. Awel ik zal dit jaar met een big smile op vakantie vertrekken nu ik met deze“hoge” luxe motor de kilometers verteer. Bedankt mike voor je tijd , raad en goede service met smile. Topkerel!!!

 29. Hartelijk bedankt voor de stator te vervangen mike is ne top kerel vriendelijk en eerlijk en maakt tijd voor ne babbel

 30. Ik heb een bezoekje gedaan aan het auto/motosalon in januari. Ik was op zoek naar een moto dus van stand naar stand gegaan en op de Suzuki kwam ik Mike tegen.
  Naar mijn mening – en die van mijn vriendin blijkbaar want ik kon niets verkeerd zeggen van Mike – was er meteen een klik en goed gevoel: tof, vlot en vooral EERLIJK en BETROUWBAAR.

  Dus in de zomervakantie na onze verlof dacht ik: laten we eens een bezoekje brengen aan MotoService Mike en ineens eens een testrit maken.
  Bij aankomst was hij even druk bezig maar zei meteen “ja sorry, ben nog even bezig maar kijk maar eens rond en drink al even iets dan doen we zo meteen de testrit”. Eerst dacht ik “oei dit is geen vrij ritje” maar na terugkomst was ik blij dat hij meereed want hebben een ritje gemaakt van 25km en eigenlijk alles gezien en getest. Dat was ook Mike’s bedoeling: de moto ten volle laten ervaren want hij wist hoe je waar kon rijden.

  Ik was natuurlijk dan helemaal verkocht: bij aankomst de smile tot achter de horen en jaja de zelfde week toch maar gekocht.

  Mike had ook altijd een luisterend oor, goeie adviezen en heeft de moto prima afgeleverd met de nodige uitleg en alle extra’s erop!

  Dus tip van de dag: ga er eens langst als je een moto wil. De deur bij MotoService Mike is altijd open en hij staat altijd paraat om info te willen en kunnen geven.
  Mike doet dit met volle passie en plezier voor de klanten en ook stiekem voor zichzelf :).

  Dus Mike, merci voor alles!

 31. Na een eerste rijervaring op een Bandit 1200 was het tijd voor een nieuwe moto. Die vond ik bij Mike. Zijn credo ‘KWALITEIT WINT ALTIJD EN HET VERSCHIL ZIT ‘EM IN DE SERVICE’ kan ik echt beamen. Zowel bij de keuze van de moto (DL650) als bij de aflevering is Mike een voorbeeld voor velen. Bedankt voor je adviezen en tips.

 32. Suzuki gekocht bij andere verkoper en toch maar eens bij mike langs gereden. Daar bleek al direct dat er een terugroepactie openstond van 2016. Dan maar laten nakijken en inderdaad bleek dat het wel nodig was om dit stuk te vervangen. Samen met nog een klein nazicht stond hij na een tiental dagen klaar om naar Duitsland te vertrekken. Zijn hem dan savonds om zes uur gaan halen en Mike wees me er vriendelijk op, zonder opdringerig te zijn dat mijn voorband helemaal versleten was. Jammer want ik heb mijn Suzuki zo, een maand geleden, bij de verkoper gekocht. Voor Mike geen probleem om er nog om zes uur aan te beginnen. Dus door de snelle en goede service kon ik toch nog met een nieuwe voorband en een motor die helemaal in orde was met een gerust hart naar Duitsland vertrekken. Dankjewel Mike! Topmechanieker!

 33. Halo,ik rij nu al 15 jaar met de zelfde moto,en was dringend op zoek naar een bekwame mekanieker met verstand van zaken.
  Want waar ik hem nieuw kocht de moto was het miserie troef,ma wel duur!
  En ja na eerste contact met Mike en alles besproken te hebben was mijn vertrouwen giga.
  Onder tussen heb ik met de moto al in Frankrijk gereden zonder sputteren en knallen en stilvallen!
  Mike weer ne klant bij! O ja vergeet ni aan zee gaan we der 1 op drinken!
  Bedankt voor de piekfijne service en proffesionele service!
  Mvg
  Pascal

 34. Ik heb vorige week mijn nieuwe GSXR 1000 afgehaald. Ik had er verschillende opties op genomen. Ik had wel even de pech dat de ratten mee in de verpakking van mijn moto zaten waardoor Mike hem helemaal moest strippen om na te gaan of er niets beschadig was. Mike heeft dit grandioos uitgevoerd. Tevens werkt mijn quickshifter perfect en de moto rijdt fantastisch. Mike is een pro en leeft voor zijn motorzaak. Het is mooi om hem te horen spreken met zoveel passie en liefde voor de moto. En met kennis van zaken.

  Bedankt Mike, het was echt de moeite om even langer te wachten.

 35. Als nieuwe klant zijn er zo veel zaken die ik heb gewaardeerd. Vooral om te beginnen dat ik meteen mocht langsgaan om hem eens te laten zien en een ‘plan op te maken’ . ( Mijn motor gekocht in Hasselt, het rijmt op Lama 🙂 )
  Het zou makkelijk zijn om meteen een groot onderhoud met kleppen stellen te doen. Maar nee, eerst kijken.
  Daar aangekomen is het de moeite om Mike bezig te zien.. Zo was het verdict: Zeer proper en goede basis voor mijn GSXR 1000 k9 (2009) met 28000kms.. Maar.. Draait niet zoals het moet, versnellingsbaksensor defect, koppeling pakt niet volledig. Dan zijn we in de database gaan kijken en… inderdaad nooit geregistreerd geweest. Triestig he voor een motor van 10 jaar? Hierdoor werd ook een terugroepactie gemist.
  Ik had zo al een vermoeden, veel stilgestaan, veel eigenaars gehad en enkel kleine onderhoudjes gebeurd..
  Groot onderhoud en kleppen is hier dringend aangewezen.
  Ik mag nog van geluk spreken dat de motor in zo een goede staat is. Na het onderhoud en kleppen te stellen herken ik mijn Suzy niet meer. Het vermogen is gestegen (uitdraai compressie voor en na krijg je mee) maar vooral de koppeling is mooi afgeregeld in combinatie met de versnellingsbaksensor die vervangen is dit een echt een enorm verschil. Ik moet er nog steeds aan wennen. Neutraal is een klein tikje van mijn dikke teen en dat is goed. 🙂 En het groot onderhoud is uitgevoerd zoals het moet met nieuwe remblokken voor en achter en alles fijntjes afgewerkt.
  Ondertussen ben ik er al eens teruggeweest voor de verwijdering van mijn rammelende Aliexpress achtige nummerplaathouder. Nu is dat ook eens proper gemaakt met een exemplaar van RG.
  Bedankt voor mijn 10 jaar oude GSXR 1000 NIEUW te maken.
  Ik zal hier altijd blijven komen.

  Geert

 36. Enkele weken geleden mijn nieuwe moto afgehaald.
  Na de wilde jaren op de gsx-r en na 12 jaar zonder moto begon het toch terug wat te kriebelen.
  En omdat het wegennet toch serieus veranderd is met flitspalen en trajectcontroles langs de baan, springbergen, vluchtheuvels en bloembakken op de baan, heb ik nu gekozen voor een DL 650 XT V-strom.
  Mike heeft de tijd genomen voor uitleg van het instrumentenpaneel en zo.
  En alle documenten zoals inschrijvingsbewijs, gelijkvormigheidsattest, garantie, suzuki assistance waren netjes opgeborgen in een mapje.
  En wat die DL 650 betreft…. die rijdt ongelooflijk goed…. da had ik echt niet verwacht….
  En wa de Mike betreft ….. die ken ik al 40 jaar… mijn suzuki is in goede handen.

 37. Enkele maanden geleden terug een TL1000R gekocht. Ik heb naar Motoservice Mike gebeld voor het onderhoud. De vorige eigenaar zei dat alleen de kleppen moesten nagezien worden. Mike stelde me voor (zonder aandringen) voor een grondig nazicht te doen. Ik heb geluisterd naar zijn voorstel. Gelukkig maar want er was veel meer dan alleen maar de kleppen stellen. Als de moto klaar was heeft Mike samen met mij het factuur overlopen en uitgelegd wat er allemaal is vervangen en bijgesteld. De moto is van 97 maar rijdt als nieuw dankzij Motoservice Mike en het team. Echt topservice en vakman, nemen hun tijd en super vriendelijk. Ik kom zekers terug.

 38. Mike had me beloofd dat men Gsxr 750 k8 na zijn heel groot onderhoud ( slechte onderhoudshistorie door vorige eigenaar) beter ging rijden als de dag dat ze uit de fabriek kwam. Gisteren afgehaald, direct testrit gedaan, ik geef hem met de glimlach gelijk.

  Bedankt!

 39. Heb net Ronald zijn relaas gelezen en moest direct denken aan mijn ervaring met MSM van 15 jaar geleden. Kwam ook van een andere dealer en na een grondige check-up reed ik met mijn toenmalige TDM850 ook buiten alsof ie nieuw was. En ben nog steeds tevreden klant….en niet de enige!!

 40. In 2007 kocht ik de, volgens Motoren & Tourisme de snelste dragrace moto ter wereld, een B-King bij een grote dealer in Zemst. 11 jaar lang bleef ik trouw mijn moto binnendoen voor onderhoud zoals het moest volgens het onderhoudsboekje. Van klein onderhoud tot groot onderhoud (lees dure facturen > 750€). Vorige zomer ging ik samenwonen met mijn partner in het landelijke Booischot op 3 km van de Mike. Ik dacht, het zou wel veel makkelijker zijn om bij Mike te gaan voor het onderhoud ipv telkens naar Zemst te moeten rijden. Op een regenachtige dag even bij Mike binnen gesprongen. Dat even werd uiteindelijk een lange aangename babbel. Hij nam alle tijd om info te geven, maar hij wou eerst wel even de moto zien en alle onderhoudsfacturen. Vooral toen hij hoorde waar ik vroeger mijn onderhoud liet doen. Paar dagen later met mijn B-King en alle onderhoudspapieren langs geweest. Al snel werd duidelijk dat mijn moto niet werd onderhouden zoals het zou moeten. Op de dure facturen stonden wel termen als groot onderhoud en nieuwe filters en olie maar de aangerekende uren en de opgesomde vervangen onderdelen stemden niet overeen met wat het zou moeten zijn. Kort samengevat, betaald voor groot onderhoud maar het kleppendeksel was er nooit afgeweest, laat staan dat de kleppen werden bijgeregeld. Tevens bleek mijn moto niet ingeschreven in het Suzuki Systeem. Daardoor ook twee terugroepacties gemist. Mike voelde de bui al hangen. Normaal ging mijn moto binnen voor een klein onderhoud, hij had vorige zomer net een groot onderhoud gehad. Ergens had ik het moeten weten, ik voelde niet meer de kick van vroeger, vroeg mij af of ik nu zo gewoon was geworden aan die 185pk. Niet dus. Mike stelde voor om de moto helemaal open te smijten en de schade vast te stellen, niets werd mij opgedrongen door Mike maar door zijn eerlijke en directe uitleg die zegt waar het op staat werd mij duidelijk dat een groot onderhoud echt wel opnieuw nodig was. Bovendien mocht ik er de hele tijd bij blijven en kon ik met mijn ogen vaststellen dat de schade aanzienlijk was. Na onderling overleg en overlopen van de opties werd alles professioneel in orde gebracht. Tevens kreeg ik te horen dat ik na 1’000km nog eens mocht langskomen voor een gratis nazicht. Klasse !
  De factuur was een zure appel, niet Mike zijn fout, maar dan … met 52’250km op de teller starte ik mijn B-King en al na enkele meters voelde het aan alsof ik met een nieuwe motor reed. Zo soepel heb ik haar nog nooit ervaren. Zo’n verschil had ik niet voor mogelijk gehouden. Wat een rijplezier.
  Mike en de rest van team, hartelijk dank voor je goede werk!
  Tot binnenkort.
  Ronald

 41. Zo’n twee weken geleden mijn nieuwe DL 1000 V-Strom gaan afhalen.
  Uitgebreide uitleg van Mike gekregen. TopService.
  Zo’n 100km per dag woon-werk-verkeer en zeer tevreden.
  Ondertussen al toe aan het eerste onderhoud.

  Nu nog tegen de zomer mijn caféracer operationeel krijgen 😉

 42. Tank leeggereden nadien problemen bij hoge toeren op aanraden van Mike Ecomax getankt rijd terug voluit simpel maar ge moet het toch maar weten weer net dikke

 43. Via mijn zoon heb ik onlangs MSM leren kennen. Van bij het eerste contact met Mike voel je hier meteen een next level passie voor motoren. Hij neemt alle tijd om info te geven, maar hij dringt je nooit iets op. Eerlijk, een aangename man die van zijn woord is en die zegt waar het op staat. Bovendien bewijst een onverwachte kijk in de werkplaats voor mij vakmanschap: alles is netjes geordend en vooral proper.
  Na enkele nare ervaringen bij mijn vorige garage is het een opluchting dat ik hier terecht kan met mijn motor. Ze kreeg gisteren een eerste onderhoud door Mike. Alles werd bijzonder grondig nagekeken en onderhouden, en ondertussen kreeg ik een een heleboel informatie en tips om haar zelf in de beste conditie te houden. Veiligheid staat bovenaan in het vaandel bij MSM.
  Maar dan … als je met je motor van de garage wegrijdt. Ik las het in eerdere reacties in dit gastenboek: ‘het is net of je met een nieuwe motor rijdt’ … en het is nog waar ook, zo soepel heb ik haar nog nooit ervaren. Zo’n verschil had ik niet voor mogelijk gehouden. Wat een rijplezier.
  Mike, hartelijk dank voor je goede werk!

 44. Vandaag mijn nieuwe moto, de SV650 Sport Edition, gaan afhalen bij Mike. Alles perfect in orde, met een grondige en duidelijke uitleg erbij. Na de eerste meter wist ik al dat het goed ging komen, de moto rijdt als een droom.

  Bedankt Mike, en tot binnenkort voor het eerste onderhoud!

 45. Na lang zoeken voor de geschikte motor bij Mike langs geweest; hij maakt tijd vrij buiten de openingsuren, geeft eerlijk en correct advies en denkt mee over wat de beste keuze zou zijn!
  Topservice! Bedankt Mike

 46. Lang overwogen om een nieuwe V strom te kopen. Geweldige testrit en deskundige uitleg. Uiteindelijk besloten mijn V strom 650 van 2010 toch maar te houden. Na onderhoud en nazicht bij mike rij ik weer met een zo goed als nieuwe motor. Alles is veel soepeler en ik kan nog een paar jaar verder. En de nieuwe akrapovic uitlaat is een topper. Bedankt voor de deskundige uitleg en voor de uitstekende service. Alweer een tevreden klant die zeker terug zal komen.

 47. Hier beleef ik bij elke bezoek een speciale/aparte ervaring. Mike weet héél véél over moto’s en zoekt altijd mee naar een oplossing.
  Ik kom speciaal uit Brussel voor Mike. Waarom? ehwel … een nieuwe Suzuki kun je overal kopen, maar een goeie dealer vind je niet zo gemakkelijk!
  Mike was de 5de Suzuki dealer die ik zag en mijn laatste hoop… toen ik binnenkwam begreep ik snel dat MSM alles anders doet en zo mijn moto besteld. We zijn enkele maanden verder, sinds hebben jullie mijn volle vertrouwen! Top service, top advies, flexibiliteit en dan nog aan deftige prijzen,
  (Die Neotec helm was ook een goede zaak trouwens! Die is perfect en vind je nergens anders goedkoper).
  EEN DIKKE MERCI EN tot binnekort voor mijn volgende beurt, hopelijk komen er nog véél meer!

 48. Heel erg goed verdergeholpen na een probleem te hebben vastgesteld mijn mijn oude RGV 250. Echt een team dat met kennis van zaken werkt. Blij te weten dat dit nog bestaat!
  Bedankt!

 49. Onlangs heb ik een groot onderhoud en kleppen laten stellen van mijn gsxr k3, het lijkt wel of ik een nieuwe motor heb teruggekregen Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Topcrew

 50. Net onderhoud gehad voor de DL en nieuwe banden Michelin pilot Road5 laten monteren…diegene die nog twijfelen…ni doen, deze banden maken de motor comfortabeler en veel neutraler..rustiger stuurgedrag. Bedankt Mike en Joel!

 51. Van het weekend een nieuwe Sv650s gaan afhalen bij Mike. Motor gekocht tijdens opendeurdag. Fijne testrit, leuke sfeer, Voor Mike en z’n Team is geen vraag teveel.
  En de Sv rijdt Super. Msm een aanrader. Tot snel.

 52. Onlangs men gsr 750 freegun zen 1ste groot onderhoud laten doen bij Mike….geen opmerkingen.altijd vriendelijke ontvangst en raad.bedankt team Mike!

 53. Een 2e hands gekocht, grondig laten nakijken en afstellen…
  Na 2000km en nu het zout van de baan is heb ik de kettingkit en de versleten voorband laten vervangen.
  MAN!!!! wat kan een degelijke band een verschil maken!!!
  Super bedankt voor het advies en de service, volledig volgens afspraak!
  Klaar voor de volgende 3000 😉

 54. Vandaag mijn eerste onderhoud op mijn l7 laten doen. De Mike heeft dat snel en vakkundig gedaan , probleem met geratel wanneer ik in versnelling zet is ook opgelost. Zeker een aanrader om daar langs te gaan .

 55. Ik heb Michelin Road 5 trial banden laten steken,amai wat een verschil tegen die standaard banden je voelt de grip op de weg .
  Zelfs bij nat wegdek heb ik er een veilig gevoel mee en de bochtjes worden veel leuker dat scheelt wel een beetje in snelheid zelfs bij nat weer .
  Mijn moto is veel wendbaarder op de weg .
  Bedankt Mike, voor de goede raad en advies die je me altijd geeft .

 56. Gsx1000s eerste keer op onderhoud voor 24000km bij Mike binnengebracht kleppen afgesteld plus kleine garantie reparatie volgens aankoop dealer niet dringend verschil is toch duidelijk dus vanaf nu steeds naar MSM, Grts John

 57. Alles wat Mike vertelt ademt passie uit en ik denk dat hij samen met zijn team puik werk levert.
  Ik werd ontvangen alsof ik al eeuwenlang klant was en hij luistert naar wat de klant wil en geeft deskundige uitleg daaromtrent.
  Zeer binnenkort maak ik een afspraak om eens een testrit te kunnen maken met de vstrom 1000.( BEN BENIEUWD) of deze de opvolger wordt om mijn huidige motor te vervangen eind 2018.

  Grts

 58. Net de SV1000 S gaan ophalen na een groot onderhoud. Dit bleek meer dan nodig.
  Het lijkt alsof ik op een andere machine zit. Acceleratie gaat nog sneller als voordien. Zowel in de hoge als de lage toeren. Motor loopt als een zonnetje.

  Bedankt voor de goede zorgen Mike en Team. Ik kijk al uit naar het aanstormende moto seizoen en een geplande grote trip.

 59. Gisteren mijn DL650XT mogen afhalen.
  Na een duidelijke uitleg mijn eerste kms op de teller gezet. Jammer dat het zó koud was (vingertoppen bijna afgevroren) anders had ik gerust nog een paar uurtjes kunnen doorrijden. Zalige machine!!!

  Bedankt Mike, voor de goeie zorgen!

 60. Na enkele maanden, uit noodzaak voor de werken in Antwerpen, met een 125cc te hebben rondgereden was het tijd voor een serieuze motor.
  Tijdens het bezoek van het laatste autosalon en een no-nonsense gesprek met Mike werd de keuze duidelijk, een suzuki V-strom 650.
  Een amper een maand later werd de motor geleverd. Perfect volgens de bestelling afgewerkt had ik een nieuwe en prachtig ronkende machine.
  Mike geeft een duidelijke uitleg over het toestel, inclusief een aantal rijtips. Wel tof voor een chauffeur zonder al te veel ervaring met gemotoriseerde tweewielers.
  Hartelijk dank voor de service.

 61. Het dipje boven de 6000rpm bleek helaas iets ernstiger dan verwacht en koste me een nieuwe brandstofpomp.
  Maar weerom een snelle service, perfect volgens afspraak.
  En inderdaad, het was meer dan een dipje…
  Machine loopt veel beter!

 62. Op mijn zoektocht naar een jonge okkazie v-strom dl 1000 ontdekte ik Moto service Mike ….. heb mijn jongste aanwinst dan ook laten nakijken en aanpassen door Mike, direct een deskundige uitleg gekregen waardoor hij er een nieuwe klant bij heeft .
  Mijn prachtige dl 1000 snort nu rond met een scorpion uitlaat …. toch zalig een V-Twin te horen . Bedankt voor de eerste goede service en raad Mike.

  Mvg
  Strommy

 63. Als nieuweling in het gemotoriseerde 2-wielercircuit ben ik gestart met een DL650 met enige jaartjes op de teller.
  Op aanraden de machine binnengebracht bij MSM en inderdaad een aantal opmerkingen die moesten opgelost worden
  Volgens afspraak afgewerkt en intussen een mooi ronkende machine in het bezit!!!
  Correcte afspraak, correcte schatting van de kosten, eerlijke feed-back en vooral NO NONSENS!!!
  Eerstdaags nog wel eens teruggaan omdat ik een dipje in het vermogen voel boven de 6000rpm?

 64. Oké , heb genoeg gelezen hier en op een ander gehoord.
  Ga deze week eens langs gaan bij MSM , voor mijn aangekochte K2 750.
  Hopelijk kan Mike mij helpen.
  Maar heb heel goede reacties gehoord van collega’s en vrienden , dus heb geen enkele twijfel.
  Tot ergens in de week.

 65. Beste mike ik wil je nog eens bedanken voor de herstelling van stator onder garantie zeer vriendelijk man en maak tijd voor en babbel men ziet direct dat mike
  En vakman en passie heeft voor Suzuki ik kom zeker terug

 66. Hey mike,

  Wou u gewoon nog even bedanken voor de tijd en snelle service!
  Mede door u heb ik gistere mijn 1ste plaats op het podium gehaald!
  De rem deed het goed nu 😉

  Vriendelijke groet

  Kim de cuyper

 67. Bij de aankoop van een 2de hands bandit 1200 s met weinig kilometers maar wel 3 jaar stilstand werd me aangeraden door verschillende kennissen deze eens
  volledig top te laten zetten door Moto Mike uit Heist op den Berg. Na wat perikelen m.b.t. cyber attack bij het distributiecenter van Suzuki kon ik dan eindelijk mijne bandit bij Mike afzetten.
  Nadat Mike zelf de moto op punt gezet heeft en alles vervangen of gereviseerd heeft wat onderhevig was aan lange stilstand ziet de bandit er niet alleen als nieuw uit maar hij rijd ook als een nieuw. Mooi zuiver geluid. Nergens een dipje. Uitermate goed oppakken. Kortom een plezier om mee te rijden.

  Bedankt Mike. Je hebt er weer een klant bij

 68. Hartelijk bedankt voor de super service! Ben heel blij met de moto. Deze rijdt fantastisch.

 69. Moto binnengedaan voor eerste keer voor een groot onderhoud. Bandit rijd terug perfect! niets slecht over te zeggen.

 70. Zaterdag moto binnen gedaan voor onderhoud, niets is teveel, gewoon even wachten en alles tip top in orde! Prachtige service Mike en zeer tevreden over jullie! Stukje rijden maar dat doe ik met veel plezier voor de kwaliteit die jullie leveren!

  grtjs
  Kevin

 71. Beste Mike,
  Dit wil ik je zeker melden.
  Na zoveel jaren geen moto meer te rijden heeft suzuki en U mij overhaalt toch een moto terug te kopen.Deze moto V-strom 650cc xplorer heeft nu eens alles wat een ervaren en beginnende motorijder zou willen .Hoe suzuki dit in elkaar en verwezelijk heeft grenst aan het ongelooflijke .
  Wat een staaltje mechaniek,rijervaring en afwerking.Nu ik dagelijks naar het werk rij geeft een nieuwe kijk op de dag die eraan komt.

 72. Hey Mike,

  Wou even kwijt dat mijn suzuki SV 650 terug top rijd, bedankt voor het oplossen van mijn vorkprobleem en carburatie.
  Super tevreden over je werk.

 73. Superhard bedankt om die mistlamp alsnog in garantie nog te kunnen regelen. Leuk om bij een garagist te kunnen gaan die denkt vanuit het standpunt van zijn klant en dus het uiterste doet wat die kan. Merci Mike.

 74. Onlangs mijn oude DL1000 binnen gebracht voor onderhoud en een nieuwe kettingset. Perfecte service en uitleg gekregen. Ik ben hier terecht gekomen via een collega die over jullie niets dan alleen maar goede zaken wist te vertellen, jullie hebben er een vaste klant bijgekregen.

  Bedankt Motorservice Mike en Team!!

 75. 20170328

  Een maand geleden de Intruder binnen gebracht voor de 50K beurt, dus groot onderhoud. Ik dacht dat mijn fiets zoveel olie verbruikte, dus een litertje erbij gekiept.
  Keurig uitleg gekregen waarom dat nou net NIET moet. In ieder geval niet zoveel als ik dacht :- ) Verder alles keurig opgelost, en binnen de prijsopgave gebleven.
  Ik kom over een hele poos hier weer terug!

 76. Top service, als andere garagisten met de handen in het haar zitten, lost mike het zonder problemen op. Ik wordt vaste klant bij jullie!

 77. Super service!
  Heb men oude motor binnen gedaan en ik heb hem volledig in orde en bijna als nieuw terug gekregen.
  Hij kent zen job!
  Merci Mike en team

 78. Eerlijke en correcte service!
  Zelfs als je vraagt om extra’s te doen, is dat geen probleem.

  Bedankt, Mike!!

 79. Gisteren weer eens ondervonden dat je voor het finetunen en oplossen van issues van een Suzuki bij DE specialist terzake moet zijn…en dat is MSM.
  Zonder afspraak en met kennis van zaken opgelost en daarna een zalig ritje naar huis gereden. Bedankt Mike en doe zo verder!

 80. Als fan van oldtimers en klassieke motoren ben ik in het bezit van een zeldzame yamaha XS 360 uit 1976. Uiteraard in volledig originele staat, met bovendien een geregistreerd bewijs van echtheid. Vlgs D’Ieteren Sport Yamaha is deze motor (i o s) het nog enig rijdend exemplaar in de Benelux. Een zeldzaam beestje dat ik koester en waarmee ik, als aangesloten lid van BFOV en OMCH, jaarlijks aan een 10 tal oldtimer-en klassieke meetings deelneem. Tijdens zo’n evenement in augustus 2016 werkte de koppeling niet naar behoren en trok ik tenslotte de kabel over. Nu is dat geen probleem want in een oldtimersclub weten vele hobbyisten zich ‘sleutel-specialist’ aan oude motoren te noemen. Na de vervanging van de kabel door ‘de specialist’ bleek de koppeling niet meer te functioneren…Geen probleem want via internet nieuwe koppelingsplaten gezocht, ten slotte gevonden, besteld en per post laten afkomen. Volgens ‘de specialist’ was het een koud kunstje om dat klusje te klaren…Volgens mij had ‘de specialist’ te veel klare gedronken, want 14 dagen later kreeg ik van hem een verheugend telefoonbericht dat er met mijn zeldzame trots niet meer geschakeld, noch gestart kon worden.,,Maar geen enkele probleem, want hij kende een nog ‘betere specialist’ die alle problemen zou oplossen…Ik zal een lang verhaal kort maken, want ondertussen was het eind december. Ik ben bij die nog ‘betere specialist’ mijn zo goed als dode motor gaan opladen, om hem bij MotoServiceMike toe te vertrouwen aan een ‘echte specialist.’ Twee weken later hoor ik Mike met zijn gekende cool in mijn telefoon zeggen :’uw yamaha is klaar he’ Ik kijk er echt naar uit, om met mijn aan een spotprijs terug tot leven gewekte Lazarus, als enige in de Benelux rijdende zeldzame yamaha XS 360 uit 1976 deel te nemen aan de oldtimers-seizoensopener van 2017.

 81. Magic Mike,ga zo door met uw Suzuki store,mooie hebbe dingetjes voor de echte Suzuki fanaat en zeker niet te duur,en zoals gewoonlijk nam Mike weeral de tijd om met z’n klanten een babbelke te slaan,hier bent ge zeker geen nummer,Mike your the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grtz Gunter.

 82. Beste Mike,
  Ik wil je nog eens bedanken voor de zeer goede herstelling op mijn GSR Free Gun. Dit was niet mogelijk in Tienen waar motor werd aangekocht evenals in Kontich waar hij voor zijn onderhoud was binnen geweest. Bij jullie werd deze herstelling met de glimlach zonder enig probleem uitgevoerd. Hier voor nog eens een zeer dikke merci. Jullie onthaal, kennis en service is gewoonweg super. Motor doet het weeral subliem. Dikke duim voor jullie top team.
  Nogmaals bedankt, Top Team !!!!

  Groetjes ,
  Marc

 83. Beste Mike,

  Ik wil je hierbij nog eens bedanken voor de zeer goede herstelling dat je hebt uitgevoerd op mijn GSR Free Gun. Deze herstelling was blijkbaar in Kontich en Tienen niet mogelijk. Afspraken zeer goed nagekomen, leuke ontvangst en super goede service.
  Nogmaals bedankt een top team !!!
  Groetjes,
  Marc

 84. Dit weekend met de DL650 naar Normandie geweest met volgeladen topkoffer, tanktas en met duo achterop….na 1164 km een gemiddeld verbruik van 3,9 L/100km….goe motoke!!

 85. Mijn GSX-R voor de eerste keer bij Mike binnengedaan en zeer tevreden van ,rijd als nieuw !

  Zeer vriendelijke en behulpzame mensen en weet waar hij over spreekt nen echte vakman,bedankt Motoservice Mike en Team!

 86. Voordeel van een exclusive dealer waarschijnlijk. Allicht ook de jaren ervaring met het merk en als extra alles wat van circuit nog meekwam.
  De nukken van mij RF 900 R zijn er eindelijk uit. Wat kostte me dat : het advies van Mike, twee keer een kuur met een additief in een tank (echt goed spul dat), een nieuwe kettingset want die was aan vervanging toe. Twee tanden meer achter dan standaard, maar nu eens zoveel plezier. Alleen zien dat de staatskas nu niet wordt gespijsd.
  Koud starten zelfs gewoon zonder choke, relanti blijft mooi op 1000 toeren.
  Wat er verder ook nog mag gaan mankeren aan de moto weet nu echt wel waar ik er voor moet zijn.
  Alvast bedankt aan heel de crew.

 87. Blij met mijn nieuwe moto. De vijfde op rij bij MotoServiceMike: 3 Bandits 1200 en nu de tweede gsx1250fa. Ze zijn er altijd onderhouden en behandeld alsof het hun eigen moto was. Bedankt Mike en ploeg voor meer dan vijftien jaar prima service!

 88. Vandaag mijne nieuwe bike afgehaald en dat was weeral dik in orde. en spijtig ding het regende dikke druppels.
  Bedankt Mike and crew voor de beste service.

 89. Mooie site Mike. Succes met de opendeurdagen en testweekend. Tot in de week ergens.

 90. mooi nieuw jasje. paginatitels nog even nakijken. Veel succes met de website en de zaak! misschien tot nog eens ergens op een circuit ten velde met goed weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.