31 thoughts on “Guestbook

 1. Het dipje boven de 6000rpm bleek helaas iets ernstiger dan verwacht en koste me een nieuwe brandstofpomp.
  Maar weerom een snelle service, perfect volgens afspraak.
  En inderdaad, het was meer dan een dipje…
  Machine loopt veel beter!

 2. Op mijn zoektocht naar een jonge okkazie v-strom dl 1000 ontdekte ik Moto service Mike ….. heb mijn jongste aanwinst dan ook laten nakijken en aanpassen door Mike, direct een deskundige uitleg gekregen waardoor hij er een nieuwe klant bij heeft .
  Mijn prachtige dl 1000 snort nu rond met een scorpion uitlaat …. toch zalig een V-Twin te horen . Bedankt voor de eerste goede service en raad Mike.

  Mvg
  Strommy

 3. Als nieuweling in het gemotoriseerde 2-wielercircuit ben ik gestart met een DL650 met enige jaartjes op de teller.
  Op aanraden de machine binnengebracht bij MSM en inderdaad een aantal opmerkingen die moesten opgelost worden
  Volgens afspraak afgewerkt en intussen een mooi ronkende machine in het bezit!!!
  Correcte afspraak, correcte schatting van de kosten, eerlijke feed-back en vooral NO NONSENS!!!
  Eerstdaags nog wel eens teruggaan omdat ik een dipje in het vermogen voel boven de 6000rpm?

 4. Oké , heb genoeg gelezen hier en op een ander gehoord.
  Ga deze week eens langs gaan bij MSM , voor mijn aangekochte K2 750.
  Hopelijk kan Mike mij helpen.
  Maar heb heel goede reacties gehoord van collega’s en vrienden , dus heb geen enkele twijfel.
  Tot ergens in de week.

 5. Beste mike ik wil je nog eens bedanken voor de herstelling van stator onder garantie zeer vriendelijk man en maak tijd voor en babbel men ziet direct dat mike
  En vakman en passie heeft voor Suzuki ik kom zeker terug

 6. Hey mike,

  Wou u gewoon nog even bedanken voor de tijd en snelle service!
  Mede door u heb ik gistere mijn 1ste plaats op het podium gehaald!
  De rem deed het goed nu 😉

  Vriendelijke groet

  Kim de cuyper

 7. Bij de aankoop van een 2de hands bandit 1200 s met weinig kilometers maar wel 3 jaar stilstand werd me aangeraden door verschillende kennissen deze eens
  volledig top te laten zetten door Moto Mike uit Heist op den Berg. Na wat perikelen m.b.t. cyber attack bij het distributiecenter van Suzuki kon ik dan eindelijk mijne bandit bij Mike afzetten.
  Nadat Mike zelf de moto op punt gezet heeft en alles vervangen of gereviseerd heeft wat onderhevig was aan lange stilstand ziet de bandit er niet alleen als nieuw uit maar hij rijd ook als een nieuw. Mooi zuiver geluid. Nergens een dipje. Uitermate goed oppakken. Kortom een plezier om mee te rijden.

  Bedankt Mike. Je hebt er weer een klant bij

 8. Hartelijk bedankt voor de super service! Ben heel blij met de moto. Deze rijdt fantastisch.

 9. Moto binnengedaan voor eerste keer voor een groot onderhoud. Bandit rijd terug perfect! niets slecht over te zeggen.

 10. Zaterdag moto binnen gedaan voor onderhoud, niets is teveel, gewoon even wachten en alles tip top in orde! Prachtige service Mike en zeer tevreden over jullie! Stukje rijden maar dat doe ik met veel plezier voor de kwaliteit die jullie leveren!

  grtjs
  Kevin

 11. Beste Mike,
  Dit wil ik je zeker melden.
  Na zoveel jaren geen moto meer te rijden heeft suzuki en U mij overhaalt toch een moto terug te kopen.Deze moto V-strom 650cc xplorer heeft nu eens alles wat een ervaren en beginnende motorijder zou willen .Hoe suzuki dit in elkaar en verwezelijk heeft grenst aan het ongelooflijke .
  Wat een staaltje mechaniek,rijervaring en afwerking.Nu ik dagelijks naar het werk rij geeft een nieuwe kijk op de dag die eraan komt.

 12. Hey Mike,

  Wou even kwijt dat mijn suzuki SV 650 terug top rijd, bedankt voor het oplossen van mijn vorkprobleem en carburatie.
  Super tevreden over je werk.

 13. Superhard bedankt om die mistlamp alsnog in garantie nog te kunnen regelen. Leuk om bij een garagist te kunnen gaan die denkt vanuit het standpunt van zijn klant en dus het uiterste doet wat die kan. Merci Mike.

 14. Onlangs mijn oude DL1000 binnen gebracht voor onderhoud en een nieuwe kettingset. Perfecte service en uitleg gekregen. Ik ben hier terecht gekomen via een collega die over jullie niets dan alleen maar goede zaken wist te vertellen, jullie hebben er een vaste klant bijgekregen.

  Bedankt Motorservice Mike en Team!!

 15. 20170328

  Een maand geleden de Intruder binnen gebracht voor de 50K beurt, dus groot onderhoud. Ik dacht dat mijn fiets zoveel olie verbruikte, dus een litertje erbij gekiept.
  Keurig uitleg gekregen waarom dat nou net NIET moet. In ieder geval niet zoveel als ik dacht :- ) Verder alles keurig opgelost, en binnen de prijsopgave gebleven.
  Ik kom over een hele poos hier weer terug!

 16. Top service, als andere garagisten met de handen in het haar zitten, lost mike het zonder problemen op. Ik wordt vaste klant bij jullie!

 17. Super service!
  Heb men oude motor binnen gedaan en ik heb hem volledig in orde en bijna als nieuw terug gekregen.
  Hij kent zen job!
  Merci Mike en team

 18. Eerlijke en correcte service!
  Zelfs als je vraagt om extra’s te doen, is dat geen probleem.

  Bedankt, Mike!!

 19. Gisteren weer eens ondervonden dat je voor het finetunen en oplossen van issues van een Suzuki bij DE specialist terzake moet zijn…en dat is MSM.
  Zonder afspraak en met kennis van zaken opgelost en daarna een zalig ritje naar huis gereden. Bedankt Mike en doe zo verder!

 20. Als fan van oldtimers en klassieke motoren ben ik in het bezit van een zeldzame yamaha XS 360 uit 1976. Uiteraard in volledig originele staat, met bovendien een geregistreerd bewijs van echtheid. Vlgs D’Ieteren Sport Yamaha is deze motor (i o s) het nog enig rijdend exemplaar in de Benelux. Een zeldzaam beestje dat ik koester en waarmee ik, als aangesloten lid van BFOV en OMCH, jaarlijks aan een 10 tal oldtimer-en klassieke meetings deelneem. Tijdens zo’n evenement in augustus 2016 werkte de koppeling niet naar behoren en trok ik tenslotte de kabel over. Nu is dat geen probleem want in een oldtimersclub weten vele hobbyisten zich ‘sleutel-specialist’ aan oude motoren te noemen. Na de vervanging van de kabel door ‘de specialist’ bleek de koppeling niet meer te functioneren…Geen probleem want via internet nieuwe koppelingsplaten gezocht, ten slotte gevonden, besteld en per post laten afkomen. Volgens ‘de specialist’ was het een koud kunstje om dat klusje te klaren…Volgens mij had ‘de specialist’ te veel klare gedronken, want 14 dagen later kreeg ik van hem een verheugend telefoonbericht dat er met mijn zeldzame trots niet meer geschakeld, noch gestart kon worden.,,Maar geen enkele probleem, want hij kende een nog ‘betere specialist’ die alle problemen zou oplossen…Ik zal een lang verhaal kort maken, want ondertussen was het eind december. Ik ben bij die nog ‘betere specialist’ mijn zo goed als dode motor gaan opladen, om hem bij MotoServiceMike toe te vertrouwen aan een ‘echte specialist.’ Twee weken later hoor ik Mike met zijn gekende cool in mijn telefoon zeggen :’uw yamaha is klaar he’ Ik kijk er echt naar uit, om met mijn aan een spotprijs terug tot leven gewekte Lazarus, als enige in de Benelux rijdende zeldzame yamaha XS 360 uit 1976 deel te nemen aan de oldtimers-seizoensopener van 2017.

 21. Magic Mike,ga zo door met uw Suzuki store,mooie hebbe dingetjes voor de echte Suzuki fanaat en zeker niet te duur,en zoals gewoonlijk nam Mike weeral de tijd om met z’n klanten een babbelke te slaan,hier bent ge zeker geen nummer,Mike your the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grtz Gunter.

 22. Beste Mike,
  Ik wil je nog eens bedanken voor de zeer goede herstelling op mijn GSR Free Gun. Dit was niet mogelijk in Tienen waar motor werd aangekocht evenals in Kontich waar hij voor zijn onderhoud was binnen geweest. Bij jullie werd deze herstelling met de glimlach zonder enig probleem uitgevoerd. Hier voor nog eens een zeer dikke merci. Jullie onthaal, kennis en service is gewoonweg super. Motor doet het weeral subliem. Dikke duim voor jullie top team.
  Nogmaals bedankt, Top Team !!!!

  Groetjes ,
  Marc

 23. Beste Mike,

  Ik wil je hierbij nog eens bedanken voor de zeer goede herstelling dat je hebt uitgevoerd op mijn GSR Free Gun. Deze herstelling was blijkbaar in Kontich en Tienen niet mogelijk. Afspraken zeer goed nagekomen, leuke ontvangst en super goede service.
  Nogmaals bedankt een top team !!!
  Groetjes,
  Marc

 24. Dit weekend met de DL650 naar Normandie geweest met volgeladen topkoffer, tanktas en met duo achterop….na 1164 km een gemiddeld verbruik van 3,9 L/100km….goe motoke!!

 25. Mijn GSX-R voor de eerste keer bij Mike binnengedaan en zeer tevreden van ,rijd als nieuw !

  Zeer vriendelijke en behulpzame mensen en weet waar hij over spreekt nen echte vakman,bedankt Motoservice Mike en Team!

 26. Voordeel van een exclusive dealer waarschijnlijk. Allicht ook de jaren ervaring met het merk en als extra alles wat van circuit nog meekwam.
  De nukken van mij RF 900 R zijn er eindelijk uit. Wat kostte me dat : het advies van Mike, twee keer een kuur met een additief in een tank (echt goed spul dat), een nieuwe kettingset want die was aan vervanging toe. Twee tanden meer achter dan standaard, maar nu eens zoveel plezier. Alleen zien dat de staatskas nu niet wordt gespijsd.
  Koud starten zelfs gewoon zonder choke, relanti blijft mooi op 1000 toeren.
  Wat er verder ook nog mag gaan mankeren aan de moto weet nu echt wel waar ik er voor moet zijn.
  Alvast bedankt aan heel de crew.

 27. Blij met mijn nieuwe moto. De vijfde op rij bij MotoServiceMike: 3 Bandits 1200 en nu de tweede gsx1250fa. Ze zijn er altijd onderhouden en behandeld alsof het hun eigen moto was. Bedankt Mike en ploeg voor meer dan vijftien jaar prima service!

 28. Vandaag mijne nieuwe bike afgehaald en dat was weeral dik in orde. en spijtig ding het regende dikke druppels.
  Bedankt Mike and crew voor de beste service.

 29. mooi nieuw jasje. paginatitels nog even nakijken. Veel succes met de website en de zaak! misschien tot nog eens ergens op een circuit ten velde met goed weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *